Gezellig met uw collega’s bootcampen

Versterk de onderlinge band tussen u en uw collega’s door samen te bootcampen! U leert elkaar namelijk op een andere manier kennen, buiten het werk om. Dit leidt tot betere samenwerking, meer energie op de werkvloer en productievere dagen!

 

Drie weken lang bootcampen

Met drie weken bootcampen maakt u een goed begin aan een verbeterde conditie. Door de intensiviteit in kleine stapjes op te bouwen, zult u merken dat u steeds weer verder kunt gaan. Uw collega’s zullen u hierbij helpen en vice versa. Dit maakt bootcampen ook een uitstekende manier om aan teambuilding te doen.

bootcamp (1)

Waarom stoppen?

Zodra de basis voor een goede conditie is gelegd, is het natuurlijk zonde om te stoppen. Na twaalf weken merkt u dat u fysiek sterker wordt, uw conditie aanzienlijk is verbeterd én uw band met collega’s nóg beter is!

 

Bent u geïnteresseerd in bootcampen met uw collega’s? Neem dan contact met ons op via (035) 30 30 033 of via onderstaand formulier.

 

Contactformulier

Verzuimpreventie

Sportinfunctie heeft een programma ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij verzuimpreventie. Geen enkel bedrijf wil tenslotte dat gewaardeerde collega’s uitvallen. Het verzuim van medewerkers is een grote kostenpost. En voorkomen is nog altijd beter dan genezen! Ons tweede doel is om uw collega(‘s) vitaler te krijgen. Het resultaat? Meer energie over voor het werk en daardoor een hogere arbeidsproductiviteit. U zult ook zien dat de belastbaarheid toeneemt, wat weer voor een lager stressniveau zorgt. Kortom, met het programma van Sportinfunctie realiseren wij een optimale en gezonde arbeidssituatie.

Energieke medewerkers

Het programma van Sportinfunctie streeft naar gezonde en energieke medewerkers. Want als je meer energie hebt, dan ga je met een positieve houding aan je werk. En kun je eventuele dagelijkse beslommeringen - zoals we die allemaal wel kennen - beter relativeren. Met het programma van Sportinfunctie krijgt uw collega zowel fysieke als mentale ondersteuning. Fitte en vitale medewerkers zullen uw bedrijf laten sprankelen; klanten en potentiële nieuwe medewerkers krijgen hierdoor een positiever beeld van uw organisatie. Het programma werkt dus niet alleen kostenbesparend, maar komt ook de uitstraling van uw onderneming als geheel ten goede.

Duurzame inzetbaarheid

Het programma van Sportinfunctie leidt tot duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Op de korte én de lange termijn. Dat levert weer tal van voordelen op. Uw medewerker, waar zoveel in is geïnvesteerd, die een bron van kennis en eigenlijk onvervangbaar is, kunt u zo optimaal mogelijk inzetten. Door de werknemer een vitalere levensstijl aan te laten meten, kan hij of zij veel meer aan. Dat heeft weer een gunstig effect op de stressbestendigheid. Door situaties te creëren die juist energie opleveren, zorg je voor een betere balans tussen belastbaarheid en belasting op het werk.