Wie zijn wij?

Sportinfunctie is een samenwerkingsverband tussen Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) en vitaalcoach Sandra Sprong. Met onze expertise helpen wij klanten bij het omlaag brengen van hun huidige en mogelijk toekomstige verzuimkosten. Dit doen wij door werknemers te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Dat biedt de werkgever tal van voordelen, maar er is ook veel winst te behalen voor de werknemer zelf. Als je beter in je vel zit, ben je productiever en blijft er ook nog energie over voor je naaste omgeving.
Wij maken gebruik van een aantal tools. Denk daarbij aan sportscreening waar wij een  sportadvies aan koppelen, maar ook aan de overdracht van kennis op het gebied van energy management, voeding, sport en persoonlijke groei. Door een goede balans te zoeken tussen energie leveren en opladen kom je in balans. Dit alles gegoten in een praktisch en effectief programma.

Sportinfunctie Flyer

Verzuimpreventie

Sportinfunctie heeft een programma ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij verzuimpreventie. Geen enkel bedrijf wil tenslotte dat gewaardeerde collega’s uitvallen. Het verzuim van medewerkers is een grote kostenpost. En voorkomen is nog altijd beter dan genezen! Ons tweede doel is om uw collega(‘s) vitaler te krijgen. Het resultaat? Meer energie over voor het werk en daardoor een hogere arbeidsproductiviteit. U zult ook zien dat de belastbaarheid toeneemt, wat weer voor een lager stressniveau zorgt. Kortom, met het programma van Sportinfunctie realiseren wij een optimale en gezonde arbeidssituatie.

Energieke medewerkers

Het programma van Sportinfunctie streeft naar gezonde en energieke medewerkers. Want als je meer energie hebt, dan ga je met een positieve houding aan je werk. En kun je eventuele dagelijkse beslommeringen - zoals we die allemaal wel kennen - beter relativeren. Met het programma van Sportinfunctie krijgt uw collega zowel fysieke als mentale ondersteuning. Fitte en vitale medewerkers zullen uw bedrijf laten sprankelen; klanten en potentiële nieuwe medewerkers krijgen hierdoor een positiever beeld van uw organisatie. Het programma werkt dus niet alleen kostenbesparend, maar komt ook de uitstraling van uw onderneming als geheel ten goede.

Duurzame inzetbaarheid

Het programma van Sportinfunctie leidt tot duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Op de korte én de lange termijn. Dat levert weer tal van voordelen op. Uw medewerker, waar zoveel in is geïnvesteerd, die een bron van kennis en eigenlijk onvervangbaar is, kunt u zo optimaal mogelijk inzetten. Door de werknemer een vitalere levensstijl aan te laten meten, kan hij of zij veel meer aan. Dat heeft weer een gunstig effect op de stressbestendigheid. Door situaties te creëren die juist energie opleveren, zorg je voor een betere balans tussen belastbaarheid en belasting op het werk.