Resultaat

Wat realiseren wij?
Gedurende het programma werken wij met doelen die SMART zijn geformuleerd. De doelen die we per deelnemer stellen moeten specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden zijn. Door middel van lichaamsmetingen en persoonlijke gesprekken monitoren we de voortgang.

Na het intensieve programma van 4 dagen zetten wij de begeleiding voort met een persoonlijk op maat gemaakt programma dat 9 maanden duurt. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat uw medewerker zich zijn nieuwe leefstijl helemaal eigen maakt. Zo krijgt u uiteindelijk duurzaam inzetbare medewerkers die lekker in hun vel zitten en dankzij hun verhoogde belastbaarheid zowel fysiek als mentaal beter tegen een stootje kunnen. Hier profiteert iedereen van. De verzuimkosten gaan structureel omlaag, terwijl uw medewerker met meer energie zijn werk doet. Dat is goed voor de productiviteit en een stuk gezelliger voor thuis!

Sportinfunctie Flyer

 

Verzuimpreventie

Sportinfunctie heeft een programma ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij verzuimpreventie. Geen enkel bedrijf wil tenslotte dat gewaardeerde collega’s uitvallen. Het verzuim van medewerkers is een grote kostenpost. En voorkomen is nog altijd beter dan genezen! Ons tweede doel is om uw collega(‘s) vitaler te krijgen. Het resultaat? Meer energie over voor het werk en daardoor een hogere arbeidsproductiviteit. U zult ook zien dat de belastbaarheid toeneemt, wat weer voor een lager stressniveau zorgt. Kortom, met het programma van Sportinfunctie realiseren wij een optimale en gezonde arbeidssituatie.

Energieke medewerkers

Het programma van Sportinfunctie streeft naar gezonde en energieke medewerkers. Want als je meer energie hebt, dan ga je met een positieve houding aan je werk. En kun je eventuele dagelijkse beslommeringen - zoals we die allemaal wel kennen - beter relativeren. Met het programma van Sportinfunctie krijgt uw collega zowel fysieke als mentale ondersteuning. Fitte en vitale medewerkers zullen uw bedrijf laten sprankelen; klanten en potentiële nieuwe medewerkers krijgen hierdoor een positiever beeld van uw organisatie. Het programma werkt dus niet alleen kostenbesparend, maar komt ook de uitstraling van uw onderneming als geheel ten goede.

Duurzame inzetbaarheid

Het programma van Sportinfunctie leidt tot duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Op de korte én de lange termijn. Dat levert weer tal van voordelen op. Uw medewerker, waar zoveel in is geïnvesteerd, die een bron van kennis en eigenlijk onvervangbaar is, kunt u zo optimaal mogelijk inzetten. Door de werknemer een vitalere levensstijl aan te laten meten, kan hij of zij veel meer aan. Dat heeft weer een gunstig effect op de stressbestendigheid. Door situaties te creëren die juist energie opleveren, zorg je voor een betere balans tussen belastbaarheid en belasting op het werk.