Sporten is leuk, gezond en het geeft energie. Met een drukke baan en een vol huishouden is het echter lastig om de tijd en motivatie te vinden om dagelijks voldoende te bewegen. Speciaal daarom heeft Sportinfunctie een programma ontwikkelt waarbij u samen met collega’s sport! Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap: u leert uw collega’s buiten het werk om kennen en voelt uzelf fitter én energieker. Een leuke en gezonde activiteit leidt op deze manier dus tot productievere werkdagen! Sportinfunctie biedt de sporten aan in de vorm van eenmalige clinic of toernooi, een clinic van 3 weken of een clinic van 12 weken.

 

Onderstaand de standaard sporten die we aanbieden.

Bent u geïnteresseerd in sporten op het werk? Vragen over andere clinics? Neem dan contact met ons op via (035) 30 30 033 of via onderstaand formulier:

 

Contactformulier

Verzuimpreventie

Sportinfunctie heeft een programma ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij verzuimpreventie. Geen enkel bedrijf wil tenslotte dat gewaardeerde collega’s uitvallen. Het verzuim van medewerkers is een grote kostenpost. En voorkomen is nog altijd beter dan genezen! Ons tweede doel is om uw collega(‘s) vitaler te krijgen. Het resultaat? Meer energie over voor het werk en daardoor een hogere arbeidsproductiviteit. U zult ook zien dat de belastbaarheid toeneemt, wat weer voor een lager stressniveau zorgt. Kortom, met het programma van Sportinfunctie realiseren wij een optimale en gezonde arbeidssituatie.

Energieke medewerkers

Het programma van Sportinfunctie streeft naar gezonde en energieke medewerkers. Want als je meer energie hebt, dan ga je met een positieve houding aan je werk. En kun je eventuele dagelijkse beslommeringen - zoals we die allemaal wel kennen - beter relativeren. Met het programma van Sportinfunctie krijgt uw collega zowel fysieke als mentale ondersteuning. Fitte en vitale medewerkers zullen uw bedrijf laten sprankelen; klanten en potentiële nieuwe medewerkers krijgen hierdoor een positiever beeld van uw organisatie. Het programma werkt dus niet alleen kostenbesparend, maar komt ook de uitstraling van uw onderneming als geheel ten goede.

Duurzame inzetbaarheid

Het programma van Sportinfunctie leidt tot duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Op de korte én de lange termijn. Dat levert weer tal van voordelen op. Uw medewerker, waar zoveel in is geïnvesteerd, die een bron van kennis en eigenlijk onvervangbaar is, kunt u zo optimaal mogelijk inzetten. Door de werknemer een vitalere levensstijl aan te laten meten, kan hij of zij veel meer aan. Dat heeft weer een gunstig effect op de stressbestendigheid. Door situaties te creëren die juist energie opleveren, zorg je voor een betere balans tussen belastbaarheid en belasting op het werk.